AMBIANCE COLLECTIE

Laat de betoverende geuren van Countryfield Ambiance je verleiden en jouw huis omtoveren tot een oase van geurige elegantie. Ons eigen geurmerk Countryfield Ambiance bestaat uit een prachtige collectie van 10 verschillende geuren die ontworpen zijn om alle zintuigen te prikkelen en een ontspannende sfeer te creëren. Deze chique geurcollectie is niet alleen een lust voor de neus, maar ook een visueel juweeltje dat elke kamer in huis aantrekkelijker maakt.

Bij Countryfield Ambiance streven we naar eerlijke geurproducten die elk huis verrijken. Onze collectie omvat een scala aan opties, waaronder heerlijk ruikende geurkaarsen, geurstokjes, bruisballen en handzeep, beschikbaar in verschillende geuren en formaten.

PRODUCTEN

De Ambiance collectie bestaat uit 3 maten geurkaarsen gemaakt van soja, 2 maten geurstokjes, een bruisbal, handzeep en lucifers. De kaarsencollectie en lucifers, biologisch afbreekbaar en dus milieuvriendelijk. De geurkaarsen en geurstokjes hebben een sterke maar prettige geurafgifte en zijn verkrijgbaar in 10 heerlijke geuren die je zintuigen prikkelen.

Onze geurkaarsen worden vervaardigd van natuurlijke sojawas, een hernieuwbare en biologisch afbreekbare bron. Ze branden langer en produceren nauwelijks roet in vergelijking met paraffinekaarsen. Bovendien verspreiden ze sneller en langer geuren dankzij hun lagere brandpunt, en ze zijn gemakkelijk te verwijderen van oppervlakken met water en zeep.

Onze inzet voor duurzaamheid strekt zich uit naar al onze producten. Onze geurkaarsen en lucifers zijn biologisch afbreekbaar, onze handzeep is vegan en dierproefvrij, en onze bruisballen zijn dierproefvrij, vegan, vrij van parabenen, siliconen en SLS/SLES.

DE GEURENCOLLECTIE