Over Countryfield

Countryfield is hét label met sfeervolle items voor trendy woondecoratie. Met onze producten, stoer en stijlvol, kun je elke woonkamer omtoveren tot een gezellig thuis, of je nu binnen bent of buiten in de serre, tuin of op het terras. Onze collectie blijft altijd actueel dankzij de continu roulerende voorjaars- en najaarscollectie.

 

Collecties Countryfield

Met de woondecoratie van Countryfield maak je van je huis een thuis. We hebben stijlvolle smaakmakers in ons assortiment, variërend van comfortabele stoelen en industriële lampen tot trendy woondecoratie en sfeervolle windlichten van glas of mooie natuurlijke materialen. Onze eigen geurlijn bestaan uit producten van hoge kwaliteit en heerlijke geuren die dat speciale gevoel van echt thuiskomen creëren. Kortom, we zijn er voor de ware liefhebber van eigentijds en sfeervol wonen.

Ook hebben we een groot en divers assortiment op het gebied van kerstartikelen. Of je nu van een traditionele sfeer houdt met de kleuren groen en rood, een winterse sfeer met witte en blauwe tinten, of een rijke majestueuze sfeer in rood/roze tinten met goud, bij Countryfield hebben we het allemaal!

Verkooppunten Countryfield

Onze woondecoratie artikelen vind je door heel Nederland. Bij de bloemist bij jou om de hoek of tuincentra in de stad. Bij onze verkooppunten kan je al jouw vragen stellen en vind je een exclusieve selectie aan artikelen.

Op zoek naar nieuwe woonitems voor jouw interieur, ontdek Countryfield. Vind onze verkooppunten door heel Nederland. Altijd een verkooppunt bij jou in de buurt.