VERLICHTING & DECORATIEF

Verlicht jouw huis met stijl en creëer de perfecte sfeer met de trendy verlichting collectie van Countryfield. De collectie omvat gouden wandlampen, tafellampen met prachtige motieven, industriële hanglampen, koperen vloerlampen, solarlampen voor buiten en nog veel meer unieke verlichtingsoplossingen.

Met onze decoratieve figuren met LED-verlichting voeg je een vleugje magie toe aan elke kamer. Of het nu gaat om een charmante tafeldecoratie of een opvallend pronkstuk voor in de woonkamer, deze figuren verlichten niet alleen de ruimte, maar voegen ook een decoratief element toe dat je interieur verrijkt. De zachte, warme gloed van de LED-verlichting creëert een gezellige en uitnodigende ambiance waarin je je helemaal thuis zult voelen.

Onze solar lampjes zijn een duurzame en milieuvriendelijke optie om je buitenruimte op te fleuren. Ze laden zichzelf overdag op met zonne-energie en zorgen ‘s avonds voor een sfeervolle verlichting in je tuin, op je terras of op het balkon. Met deze lampjes geniet je van de schoonheid van het buitenleven, zelfs wanneer de zon ondergaat.

Verlichting is onder te verdelen in verschillende categorieën, en bij Countryfield hebben we voor elke ruimte en elke behoefte de juiste verlichting:

  1. Basisverlichting: Deze verlichting, zoals plafondlampen, hanglampen en vloerlampen, verspreidt gelijkmatig licht over de ruimte. Het kan zowel functioneel als sfeervol zijn, en de mogelijkheid om het te dimmen zorgt voor de perfecte sfeer.
  2. Accentverlichting: Wil je specifieke plekken in de schijnwerpers zetten? Denk aan leeslampen of spots die gericht licht bieden op bepaalde plekken. Deze verlichting voegt prachtige lichtaccenten toe en is vaak zeer praktisch.
  3. Sfeerverlichting: Creëer de gewenste ambiance met gezellige tafellampen of prachtige wandlampen. Deze lampen bieden zacht, sfeervol licht en zijn echte eyecatchers in jouw interieur.