KERSTCOLLECTIE

Laat je meenemen naar een feestelijke en magische kerstsfeer met de woonitems uit de kerstcollectie van Countryfield. Onze collectie is een viering van warmte, gezelligheid en stijl, en omvat een uitgebreid assortiment decoratieve verlichting, theelichthouders, ornamenten, kersthangers, kerstbomen, vazen, kersthuisjes, windlichten, kandelaars en decoratieve kerstfiguren.

Decoratieve verlichting uit onze kerstcollectie bestaat uit sprankelende lichtslingers, betoverende lantaarns en glinsterende LED-kaarsen die jouw huis omtoveren tot een fonkelend wonderland.

Theelichthouders en ornamenten voegen een vleugje elegantie toe aan je kerstdecoratie. Met een scala aan ontwerpen en stijlen kun je jouw eigen unieke kerstsfeer creëren. Hang kleurrijke kersthangers in de boom, versier de kersttafel met fonkelende ornamenten en creëer een feestelijke sfeer met onze decoratieve vazen en kersthuisjes.

Voeg nog meer warmte toe met onze sfeervolle windlichten en kandelaars, die een zachte gloed verspreiden en de perfecte achtergrond vormen voor gezellige avonden bij de open haard.