KUNSTBLOEMEN EN -PLANTEN

Laat de prachtige kunstbloemen en kunstplanten van Countryfield jouw huis omtoveren tot een kleurrijk paradijs. Voor op de keukentafel, in de vensterbank of om het balkon op te fleuren, onze collectie biedt de perfecte oplossing voor iedereen, ongeacht je groene vingers!

Onze uitgebreide collectie kunstbomen en kunstplanten biedt voor elk wat wils, van diverse kunstplanten tot kunstbomen in allerlei maten en vormen. Ze zijn zo levensecht en mooi dat je bijna de geur van de natuur kunt opsnuiven. Het beste van alles is dat ze weinig onderhoud vereisen en jarenlang meegaan, waardoor je kunt genieten van de schoonheid van groen zonder de zorgen van dagelijkse verzorging.

BLOEMPOTTEN EN VAZEN

Bij iedere prachtige plant hoort een even prachtige pot, en bij elk schitterend boeket hoort een elegante vaas. In de betoverende bloempotten en -vazen collectie van vind je een schat aan vazen en potten in diverse kleuren, vormen, maten en materialen. Of je nu een minimalistische, rustieke, moderne of klassieke woonstijl hebt, in onze collectie is er voor iedereen iets te vinden.

Laat je inspireren door de veelzijdigheid van onze potterie collectie en geef jouw huis de finishing touch die het verdient. Breng jouw interieur tot leven met de juiste bloempotten en vazen, en geef je planten en bloemen de aandacht die ze verdienen. Bij Countryfield vind je de ideale match voor jouw woonstijl, zodat elk arrangement en elke groene toevoeging aan jouw huis een waar kunstwerk wordt. Ontdek nu onze uitgebreide collectie in verschillende verkooppunten en laat je verrassen door de mogelijkheden om jouw huis nog mooier te maken.