COUNTRYFIELD KAARSENCOLLECTIE

Laat je betoveren door de exclusieve kaarsencollectie van Countryfield, waar kaarsen niet alleen licht brengen, maar ook sfeer brengen in jouw huis. Sta versteld van onze prachtige collectie, die bestaat uit een scala aan exclusieve kaarsen in diverse vormen, maten en kleuren.

Dompel jezelf onder in de wereld van Countryfield kaarsen en laat je verrassen door de verscheidenheid aan vormen, kleuren en maten. Met onze exclusieve kaarsen geef je jouw huis een vleugje luxe en een warme gloed die de perfecte ambiance creëert voor elke gelegenheid.

Van lange dinerkaarsen met elegante swirl effecten tot grote, ronde stompkaarsen in een rijk palet van kleuren, onze kaarsen zijn ontworpen om jouw interieur te verrijken. Ze zijn niet alleen een bron van licht, maar ook van warmte en gezelligheid. Met Countryfield kaarsen haal je dat beetje extra sfeer in huis waar je naar op zoek bent.

Onze collectie van exclusieve kaarsen zijn zorgvuldig samengesteld om bij elke interieurstijl te passen. Of je nu houdt van een moderne, klassieke, landelijke of industriële inrichting, onze kaarsen zijn de perfecte aanvulling.
.

ELEKTRISCHE AANSTEKER

Combineer de Countryfield kaarsencollectie met onze unieke elektrische aansteker zonder gas en gebruik maakt van een elektrische plasma straal. Ideaal voor het aansteken van waxinelichtjes, onze exclusieve kaarsen en aanmaakblokjes.

De aansteker is gemakkelijk op te laden met de USB aansluiting wanneer deze leeg is. De USB aansluiting is in de lus aan achterkant van de aansteker verwerkt. Tevens zit er op de aansteker een slotje voor de veiligheid. Dit artikel is ontzettend praktisch en daarom ook de favoriet van velen. Light the candles!